>>Troostdekentjes

Troostdekentjes

04-07-2017

IMG_4006.jpg

Troostdekentje is opgericht in Overijssel en inmiddels uitgebreid in verschillende provincies. Wat houdt troostdekentje nu eigenlijk in? Wij haken of breien met een groep dames dekentjes, knuffeltjes en hartjes voor kinderen die ernstig ziek zijn, chronisch ziek, ouder(s) moeten gaan verliezen enzovoort.

Voor de broertjes en of zusjes van de zieke kindjes haken wij zorgenvriendjes. Ook zij zijn er toch erg bij betrokken.

Dit gebeurt allemaal op vrijwillige basis. Een ieder haakt op haar tempo en wat ze wil haken. Op onze facebookpagina vindt u daar uitgebreide informatie over terug, waar we u verderop op deze pagina de link van zullen geven.

We hebben in de andere provincies al heel veel kinderen steun en troost kunnen geven, zo mooi dat zoiets simpels dat kan bewerkstelligen. We hopen dat we dat in onze regio ook mogen en kunnen doen. Dat geeft ook de haaksters een extra stimulans.

Natuurlijk kunnen wij dat niet allemaal zelf bekostigen en vragen wij u een kleine bijdrage te doen of door het schenken van acryl.

We hopen dat u ons daar in wilt steunen of wilt u ook een dekentje? 
Zie meer op: http://troostdekentjegzwb.jouwweb.nl/

Nu op Twitter

RT @Kind & Ziekenhuis: Werkgroep van ervaringsdeskundigen met ouders buigt zich over zeer gehandicapt kind.... fb.me/8QWb6Et2H

Een prachtige nieuwe blog op de site van Annemiek Stallaart over het wachten op genetische diagnostiek: ziekteonbekend.nl/ervaringsverha…